Disclaimer

Dit is de site van Camping Roderveld in Rossum.

FaviconZonder toestemming van Camping Roderveld mogen geen foto’s, logo’s, formats en teksten  gebruikt worden voor andere doeleinden.

Camping Roderveld is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Camping Roderveld aanvaardt geen aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.

Camping Roderveld garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Camping Roderveld aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door B&B Webdesign. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze internetsite besteden is het mogelijk dat de informatie, die op deze website wordt gepubliceerd, onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

© Camping Roderveld Rossum – 2020